Ensimmäinen virallinen turnauksemme, Kymi Open, saatiin päätökseen! Kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan.

Vallitsevan globaalin tilanteen takia suunnitelmamme menivät täysin uusiksi. Alunperin tarkoituksenamme oli järjestää turnaus fyysisesti paikan päällä Kino Kouvossa, mutta tilanteen takia jouduimme siirtymään kokonaan virtuaaliseen ympäristöön. Pyrimme kuitenkin järjestämään fyysisen turnauksen heti, kun se on mahdollista.

Pelit lähtivät perjantaina 15.5 vauhdikkaasti käyntiin. Turnauksessa nähtiin aivan mielettömiä otteluita. Yksi joukkue nousi selvästi ennakkosuosikiksi heti alussa, eikä näyttänyt väsymisen merkkejä edes finaalissa!

Finaalin lopputulokset:

  1. Heppatytöt 250€
  2. Team Hawaji
  3. Ancient Gamers

Pyysimme voittajalta pientä tarinaa heidän joukkueestaan. Tässä HeppaTyttöjen tarina:

”Alunperin HeppaTytöt on kasattu yli kymmenen vuotta sitten pelin edellisessä versiossa kaveriporukalla fokuksena pelata tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Alkuperäisiä jäseniä nykyisessä kokoonpanossa kokemusta tuomassa on Peter ”LyideX” sekä Aleksi ”Punavuoren paroni”. 

Nykyinen HeppaTytöt on kasattu neljästä myllykoskelaisesta sekä yhdestä kuusankosken kollista. Mylsäläiset Aleksi, Antti ”Flatti”, Arvo ”arvo” ja Justus ”JUNDE” ovat suunnilleen samaa ikäluokkaa 1990-luvun puolivälin yläpuolelta. Peter muutaman vuoden vanhempana on tuomassa joukkueeseen vankkaa kokemusta ja sotatarinoita pelin aikaisemmista versioista. Virallisen epävirallisena valmentajana HeppaTytöille turnauksessa toimi ”Ägi”, jonka loppumattomat viisaudet auttoivat pelaajia tiukoissakin paikoissa.

Nykyinen HeppaTytöt perustuu vahvasti ystävyyteen, taitoon sekä huumoriin. Tavoitteena on yhden nimeltämainitsemattoman suomalaisen CS-joukkueen tavoin ’pitää hauskaa’.

Kiitos turnauksen järjestäjille, pelaajille sekä muille hengessä mukana olleille.”

Olosuhteisiin nähden tämä ensimmäinen turnauksemme meni verrattain hyvin. Teknisiä ongelmia oli, mutta niistä päästiin yli ja seuraava turnaus tulee menemään taas paremmin.

Kiitokset kaikkien meidän järjestäjien puolesta kaikille pelaajille ja katsojille. Onneksi olkoon HeppaTytöille turnasvoitosta ja aurinkoista kesän odotusta!

Aku Rundberg, Gaming Barracks ry

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: